banner268

BAŞKAN PELTEK'TEN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Baskan Peltek, İzmir  Şanlıuralılar dernek binasında yaptığı konuşmada "öncelikle bizleri siz değerli hemşehrilerimize buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımiz sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e  çok teşekkür ediyoruz. Milletvekillerimiz,Belediye Başkanlarımız, biz STK Başkanları olarak her zaman birlik bareberlik içersinde söz konusu Urfa olunca hep birlikte ortak akıl ile hareket ediyoruz etmeliyiz edeceğiz"dedi.

Peltek,ŞUTSO olarak her zaman İzmir'deki sanayici ve iş adamları hemşehrilerimizin yanında olacaklarını dile getirerek yaptığı manifesto gibi konuşması katılımcılar tarafından dakikalarca alkışlandı.

İzmir'de yaşayan hemşehrilerimiz Peltek'in ortaya koyduğu birlik ve bareberlik çağrısını çok anlamlı olduğunu, Peltek gibi STK Başkanlarının sayısının artması Şanlıurfa'nın her alanda önünü açacağını soylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17