banner268

Başkan Kuş ”Yemyeşil Eyyübiye için durmadan çalışmaya devam edeceğiz"

12 parkın açılışını yapan, birçok park yapımının çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi, yapılacak yeni parklara ekimi yapılacak farklı konseptlerdeki ağaç türlerinin bakım ve gelişimini de yapıyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Kuş,” Yemyeşil Eyyübiye için durmdan çalışmaya devam edeceğiz. Dedi.

Daha yeşil bir Eyyübiye için çalıştıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Göreve gelmeden önce en büyük hayalim yemyeşil bir Eyyübiye’ydi. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yaptık. 12 parkımızın açılışını yapıp, ilçemize kazandırdık. Birçok parkın yapım çalışmaları da devam ediyor. 2021 yılında da Millet Bahçesi ile mesire alanlarıyla ve parklarıyla ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunları yaparken de sıradan parklardan ziyade temalı ve modern parkların yapımını gerçekleştireceğiz. Yine tasarruf tedbirleri kapsamında fidanlık alanı oluşturduk. Yapacağımız parklara ekimini yapacağımız farklı türlerdeki ağaçları barındıran fidanlık alanımızı kurduk. Arkadaşlarımız hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. İnşallah daha yeşil bir Eyyübiye için de durmadan çalışacağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269