banner268

Başkan Kuş'tan Tanal'a Tokat Gibi Cevap

Sınırlarında ikamet eden 400 bine yaklaşan vatandaşı ile Türkiye'nin bir çok ilinden daha fazla nüfus yoğunluğuna sahip olan Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde; hizmet binalarını tek çatı altında toplamak için son 2 yıl içerisinde atağa geçen Mehmet Kuş Başkanlığındaki Eyyübiye Belediyesi, son olarak aldığı kararla Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde yer alan Tenzile Erdoğan Hasta Yakınları Misafirhanesi'ni belediye hizmet binasına dönüştürdü.

Belediye hizmet binalarını ilçenin farklı noktalarındaki kiralık işyerlerinden kurtararak aynı adreste buluşturmak ve yükselen giderlerden kurtarmak için atılan adım vatandaşlardan tam destek alırken, Belediye yönetimi Tenzile Erdoğan'ın ismini yapılacak ilk Gençlik Merkezine verme kararı aldı. Eyyübiyeli gençleri geleceğe taşımak adına kurulacak gençlik merkezine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi merhum Tenzile Erdoğan'ın ismi verilecekken, olayı araştırmadan ve sormadan ilginç bir paylaşım yapan Şanlıurfalı CHP Milletvekili Mahmut Tanal ise Eyyübiye Belediyesini hedef alarak " AKP'li Eyyübiye Belediyesi, Tenzile Erdoğan Hasta Yakınları Misafirhanesi'ni, belediye hizmet binasına dönüştürdü. Merhum Tenzile Erdoğan'ın kemiklerini sızlattılar!" ifadelerini kullandı.

Tanal'a Şanlıurfa sorunları ile ilgilenmesi yönünde öneride bulunan Eyyübiyeliler, olayı kendi cümleleri ile aktaran Tanal'a tepki gösterdi. Belediye hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Eyyübiyeliler, tasarruf sağlamak ve gençleri geleceğe hazırlayacak bir gençlik merkezine Tenzile Erdoğan'ın isminin verilmesinin yerinde bir karar olduğunu dile getirdiler.

Tanal'ın paylaşımının halk nezdinde gerekli cevabı bulduğunu belirten Başkan Mehmet Kuş ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Mahmut bey,  Cumhurbaşkanımız ve  merhume Tenzile annemizi önemsemeniz bizleri ziyadesiyle  mutlu etti. Bizler de zaten yapacağımız ilk Gençlik Merkezine Tenzile Erdoğan annemizin  ismini verecektik. Erdoğan ailesine olan muhabbetiniz için teşekkürker" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17