banner262

Başkan KIRIKÇI'nın girişimleriyle OSB Elektirik Sorunu Çözülüyor.

Akparti İl Başkanı Abdurrahman KIRIKÇI, Mart Ayı Genişletilmiş il Başkanları Toplantısında OSB Enerji Altyapı yatırımı hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'dan istediği desteği aldı. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN o gün anında talimat vermişti. AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, OSB Müdürü Osman Oktay ve OSB yönetim kurulu üyelerinin destek ve takipleri ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan beklenen cevap geldi. Urfa OSB’sinin elektrik sorununu kökten çözülmesi için gerekli adımlar atıldı.

Sanayi Bakanlığı, Şanlıurfa OSB’nin elektrik sorununu çözülmesi adına bu ay ihaleye çıkacak. Urfa OSB bölgesine kesintisiz ve güvenilir enerji sağlamak amacıyla; 2.Kısım, İlave alan batı ve İlave alan doğu olmak üzere toplam 1.173 hektarlık alanın elektrik altyapı işine ait projeler tamamlanarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na sunulduğu öğrenildi. 22 Haziran günü yapılması planlanan ihale ile taraflar arasında sözleşme imzalanacak ve hızlı bir şekilde işe başlanılacak.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yaşanan elektrik kesintileri artık tarihe karışacak. Öte yandan organize sanayi bölgesindeki yatırımcılar ve sanayiciler bu durum karşısında memnuniyetlerini dile getirerek, il başkanı Kırıkçı'ya, Vali Erin'e ve OSB müdürü Oktay'a vermiş oldukları gayretten dolayı teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17