banner268

Başkan Ekinci’den Kadın Personellerine 8 Mart Jesti

Başkan Ekinci, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla tüm kadın personellerine hem bir gün idari izin jestinde bulundu, hem de pikniğe gönderdi.


Kadınların toplumdaki değerine vurgu yapan Başkan Ekinci, Kadınların yılda sadece bir kez değil, yılın 365 gününde hatırlanması ve değer verilmesi gerektiğini söyledi. 


Kadınların toplumun mayası ve anası olduğunun altını çizen Başkan Ekinci,“ Kadın anadır, candır, fedakârdır, cefakârdır, sevgi ve hoş görüdür, sonsuz sevgi ve merhamettir. Onun için kadınlarımız toplumda özel bir yer edinmiştir.

Kadın hakları ve çalışma şartları konusunda daima titiz davranıyoruz. Bugün de kadın çalışanlarımızın hem gününü kutladık, hem de idari izinli sayıp Sabır diyarı Eyyüpnebi beldemize pikniğe gönderdik. Kadın çalışanlarımıza ve yapsak azdır. Özverili çalışmalarından dolayı tüm kadın personellerimize ayrı ayrı teşekkür eder, başta personellerimiz olmaz üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlar, huzur, mutluluk, sağlık ve esenlik dolu yıllar diliyorum” Dedi.
Başkan Ekinci’nin jestinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Kadın çalışanlar ise, güzel bir gün geçirmelerine vesile olan Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269