banner262

BAŞKAN EKİNCİ: YER ALTI KAZI ÇALIŞMASI BİTEN ALANLARIN YAPIMINA BAŞLANDI

Başkan Ekinci, Beraberinde Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım ve Belediye Meclis üyeleri ile Yenişehir Mahallesinde DEDAŞ’ın yer altı çalışması ve ŞUSKİ’nin içme suyu şebekesi döşemek için kazdığı kaldırım ve caddelerde incelemelerde bulunarak, Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş’tan bilgi aldı.


Çalışmaların hızlandırılması talimatı veren Başkan Salih Ekinci, DEDAŞ kazılarından dolayı bozulan kaldırımların yapımına başlandığını, ŞUSKİ’nin ise içme suyu şebekesi için Anadolu lisesi caddesi ve tren yolunda kazdığı 20 ve 21 caddelerin de en kısa sürede asfaltlanacağını söyledi.


Dedaş, Şuski ve Doğalgaz’ın yer altı çalışmalarından dolayı vatandaşların yaşadığı mağduriyetin farkında olduğunun altını çizen Başkan Ekinci, yer altı çalışmalarının bittiği alanlarda ivedilikle çalışmaların başladığını belirtti.
Yapılan yer altı kazı çalışmalarının ilçenin daha modern ve güzelleşmesi için yapıldığını hatırlatan Başkan Ekinci, vatandaşlardan biraz daha sabırlı olmalarını istedi.
İlçenin kalkınması, gelişmesi ve güzelleşmesi için gece gündüz çalışmaların aralıksız devam ettiğini aktaran Başkan Ekinci, tek hedefinin Viranşehir’i metropollerin en düzel kentleriyle yarıştırmak olduğunu kaydetti.
Başkan Ekinci ilçe merkezde yaptığı incelemelerin ardından beraberindeki heyetle birlikte Kırsal Mahallelerde yapılan çalışmaları gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17