banner262

Başkan Ekinci "kırsal mahalleler hizmet ile buluşuyor"

Merkez ve kırsal mahallelerde yaptığı hizmetlerle çağdaş ve modern belediyeciliğe öncülük yapan Başkan Ekinci, Büyükşehir Belediyesi  koordinasyonu Viranşehir'i şantiyeye çevirdi.

Yeni müjdeler veren Ekinci, kırsal Karınca, Gözler, Üçdam ve Botaş yollarının asfalt öncesi mekanik serim çalışmasının başladığını söyledi.

Şanlıurfa  Büyükşehir Belediye Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e destekleri için teşekkür eden Ekinci:"Memleketimizin kalkınması için el ele vererek büyük çaba gösteriyoruz. Gerek merkez gerekse de kırsal mahalelerimizde ayrım gözetmeksizin çalışmalar sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün çalışmalarda büyük katkısı var. Kendisine teşekkür ediyorum. "ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17