banner262

Başkan Ekinci Gazetecilerle yemekte bir araya geldi

Viranşehir- Mardin karayolu üzerinde bulunan bir restoranda düzenlenen yemekli programa, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, Belediye Meclis üyeleri ve ilçede faaliyet yürüten yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.


Başkan Ekinci, program öncesi basın mensupları ile yakından ilgilenip, günlerini kutladı. 
Programda konuşan Başkan Ekinci, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, gazetecilerin büyük bir emek vererek mesleklerini sürdürdüklerini söyledi. 
Gazetecilerin de kendileri gibi bir nevi kamu görevi yürüttüğünü ifade eden Başkan Ekinci, Gazetecilerin bir ilin ve ilçenin tanıtımında ve gelişmesinde önemli rol üstlendiğinin altını çizdi. 
Gazetecilerin Demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğu belirten Başkan Ekinci,  "Demokrasi kültürünün geliştiği dönemlerden beri, basının demokrasi kültürüne ve demokratik işleyişe ne kadar katkı sunduğunu hepimiz bilmekteyiz. Hem yerelde hem genelde basının öneminin, gücünün ve halkı bilgilendirme noktasındaki etkilerinin farkındayız. Bu anlamda kalemini hak hukuk ve adaletten yana kullanan basın mensuplarının fikir ve düşüncelerini çok önemsiyoruz. Şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile yapılan veya yapılamayanları basın aracılığı ile halkımızla paylaşmak bizim anlayışımızdır." Dedi.
Başkan Ekinci, yapılan konuşmanın ardından basın mensupları ile sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu.Gazeteciler ise kendilerini unutmayan Başkan Ekinci’ye iyi dilek ve temennileri dolayısıyla teşekkürlerini ilettiler.Yaklaşık 2 saat süren program, günün anısına çekilen fotoğrafın ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17