banner268

Başkan Ekinci'den Bahçelievler'e Yeni Su Kuyusu müjdesi

Vatandaşların sorunlarını gidermek için elinden geleni yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi ile temasa geçti.

Başkan Ekinci'nin girişimleri ile ŞUSKİ Bahçelievler mahallesinde bugün kuyu açma çalışması başlattı. Başkan Ekinci, kuyu açma çalışmasını yerinde inceleyip, kuyu hakkında bilgi aldı. Mahalle sakinleri ve mahalle muhtarı İsa Kuş, Başkan Ekinci'ye emekleri için teşekkür etti.

Başkan Ekinci vatandaşların sorunlarını gidermek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Özellikle su, yol gibi önemli konularda anında çalışmaların başlatıldığını ifade eden Başkan Ekinci, geçtiğimiz günlerde su sıkıntısı çeken Hürriyet, Azadi ve Yeni Mahallede yapılan kuyu kazma çalışmalarının bittiğini ve mahallelere su verilmeye başlandığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269