banner262

Başkan Canpolat "sıfır atık projemiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun"

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliği ile hayata geçirilecek olan ve ilk olma özelliği taşıyan geri dönüşüm ve sıfır atık projesi ile ilgili UNDP heyeti Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı makamında ziyaret etti. 


UNDP Suriye Program Yöneticisi Raghed Sisi, Proje Danışmanı Prof. Dr. Tevfik Erdem, Saha Koordinatörü Murat Akbaş, Proje Sorumlusu Beyza Önal ve Yerel Kalınma Uzmanı Mehmet Murat Candemir’in yer aldığı heyet Başkan Canpolat ile projede gelinen aşamalar ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı. 


Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “UNDP heyeti ile birlikte ortak bir toplantı gerçekleştirdik. UNDP heyeti sıfır atık projesi ile ilgili ilk ihaleye çıktılar. Diğer ilan ve işlemler için son noktayı koymak için buradayız. Birazdan alan incelemesi yapılacak. Ardından diğer iş ve işlemler sırası ile yoluna girecek. Sıfır atık projesini Urfa’da ilçeler içeresinde ilk olarak Haliliye Belediyesi olarak bizler icra edeceğiz” dedi.

UNDP Program Yöneticisi Raghed Sisi ise Haliliye Belediyesinden olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bugün burada Haliliye Belediyesinde olmaktan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Canpolat ve ekibi ile çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Bakanlık ve Belediye ile yürüttüğümüz proje ile ilgili bir toplantı yaptık. Haliliye Belediyesini bu konuda desteklemeye devam edeceğiz. Projemizi de umarım başarı ile tamamlarız. Ayrıca UNDP olarak Haliliye Belediyesinin başka alanlarda desteğe ihtiyaç olduğu konularda da destek olmaya çalışacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17