banner262

BAŞKAN CANPOLAT "MUHTARLAR SAHADAKİ GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZDIR"

Muhtarlar Günü dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat, çeşitli temaslarda bulundu. İlk olarak Türkiye Muhtarlar Federasyonu Şanlıurfa Şubesini ziyaret eden Başkan Canpolat, Şube Başkanı ve aynı zamanda Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarı olan İbrahim Halil Haktankaçmaz ve yönetimindeki muhtarlar tarafından karşılandı. Muhtarların gününü kutlayan Başkan Canpolat, görüşmede hazır bulunan muhtarların mahallelerinde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler de verdi. Başkan Mehmet Canpolat’ın ikinci durağı Göbeklitepe Muhtarlar Derneği oldu. Dernek Başkanı ve Bamyasuyu Mahalle Muhtarı olan Mustafa Bağış ve dernek yönetimindeki muhtarlarla bir araya gelen Başkan Canpolat, muhtarların gününü kutladı. Muhtarla çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunan Başkan Canpolat, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bugün muhtarlar günü, değerli muhtarlarımızla bir aradayız. Şu anda da Göbeklitepe Muhtarlar Dernek başkanımızla ve değerli üyeleriyle hep birlikteyiz. Biz sadece bugün değil her zaman için gerek vatandaşlarımızla gerekse muhtarlarımızla iç içeyiz. Çünkü bizim bir sloganımız vardı, ‘hep birlikte yöneteceğiz, katılımcı bir belediye diyorduk, dürüst bir belediye, adil bir belediye, şeffaf bir belediye diyorduk.’ Sağ olsunlar değerli muhtarlarımız da her zaman için sahada bizim elimiz, gözümüz, kulağımızdır. Hedefimiz ve amacımız bir, daha güzel bir Haliliye için, daha müreffeh bir Haliliye için hep birlikte arkadaşlarımızla sloganımız olan canla başla birlikte çalışmaya gayret ediyoruz. Ben değerli muhtarlarımıza kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz hep birlikte varız.”

Dernek Başkanı Mustafa Bağış ise açıklamasında, “19 Ekim Muhtarlar Gününde muhtar arkadaşlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum. Bizleri de bugün unutmayıp, sayan, ağırlayan Başkanımız Mehmet Canpolat'a, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Başkan Mehmet Canpolat, GAP Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Canpolat, her zaman katılımcı anlayışla vatandaşların ilk temsilcisi olan muhtarlarla bir arada olacaklarının altını çizdi. Dernek Başkanı Ali Demir ve yönetimi de, ziyaretlerinden ötürü Başkan Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Mehmet Canpolat’ın temaslarındaki son durağı ise Haliliye Mahalli Muhtarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Dernek Başkanı Mehmet Deniz, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Burada muhtarlarla çalışma ve projeler hakkında görüşen Başkan Canpolat, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17