banner268

Başkan Canpolat "Hedefimiz kış gelmeden çalışmaları tamamlamak"

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallerde devam yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek ve vatandaşların taleplerini dinlemek amacıyla kırsala çıkarma yaptı. İncelemeler kapsamında Meclis Üyeleri ile birlikte Yinece Mahallesine giden Başkan Canpolat Mahalle Muhtarı Şaban Şafi ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Hedeflerinin kış mevsimi gelmeden çalışmaları tamamlamak olduğunu belirten Başkan Canpolar, “Kırsal mahalle gezilerimiz kapsamında Haliliyenin büyük bir köyü olan Yenice Mahallemize geldik. Yenice Mahallemizin yollarını daha önceden parke yapmıştık. Mahallemizin büyümesinden dolayı tekrardan çalışma yapmak hasıl oldu. Fen İşlerine bağlı stabilize yol ekiplerimiz Yenice Mahallemizdeler. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bunun ile birlikte köy muhtarımız ve vatandaşlar ile bir araya geldik. Köyümüzün ihtiyaçların dinliyoruz. Hedefimiz kış gelmeden buradaki vatandaşlarımızın ayağını çamura değdirmemek. Bu doğrulta ekiplerimiz seri şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bunların yanında Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapacağımız yollarımız var. Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile görüştük ve onlar ile de koordineli çalışıyoruz. Halihazırda olduğu gibi Yenice Mahallemizin de tüm ihtiyaçlarını gidereceğiz” dedi.

Yenice Mahallesi Muhtarı Şaban Şafi ise, “Ekiplerin mahallemizde çalışmaları devam ediyor. Çalışmalardan dolayı son derece memnunuz. Başkanımız Canpolat buraya kadar gelip çalışmaları yerinde incelediler. Kendilerine mahallem adına teşekkür ediyorum.

Yapan çalışmalarından memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Başkan Canpolat’a teşekkür ettiler.

Yenice Mahallesi ardından Meclis Üyeleri ile birlikte Taşlıca Mahallesine geçen Başkan Canpolat, burada Mahalle Muhtarı Osman Çiftçi ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Yürütülen stabilize yol yapım çalışmaları inceleyen Canpolat burada vatandaşların taleplerini dinledi. Tüm eksiklerin en kısa sürede tamamlanacağı bilgisi veren Başkan Canpolat ardından Diphisar ve Kalecik Mahallerine geçti. Diphisar mahallesinde ekiplerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Canpolat, ardından Kalecik Mahallesine geçti. Kalecik Mahalle Muhtarı Necmettin Ateş ve vatandaşlar ile bir araya gelerek talepleri dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17