banner262

BAŞKAN CANPOLAT "HEDEFİMİZ GÜVENLİ PARKLAR OLUŞTURMAK"

Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde teknik personeller, birim müdürleriyle birlikte Ahmet Yesevi Mahallesinde incelemelerde bulundu. Mahallede yürütülen üst yapı çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Başkan Canpolat, park ve bahçelerde yürütülen çalışmaları denetledi. Yapılacak çalışmalara ilişkin de bilgiler alan Başkan Canpolat, Güvenli Parklar Projesiyle Ahmet Yesevi Mahallesinde de hedeflerinin güvenli parklar oluşturmak olduğunun altını çizdi. Başkan Canpolat, incelemeleri sırasında mahalle sakinleri ve esnafla da görüştü. Vatandaşlardan gelen talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Canpolat, taleplerin çözümüne ilişkin de ilgili birimlere talimat verdi.

İncelemelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Canpolat, şunları kaydetti:

“Sabahın erken saatlerinden itibaren birim müdürlerimizle birlikte sahadayız. Mahallelerimiz gezdik, parklarımızı gezdik. Park ve bahçelerimizde yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. Hakeza Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün sahada süren çalışmalarını ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün de çalışmalarını yerinde denetledik. Ahmet Yesevi Mahallemizde yeni yaptığımız parkların bazı eksikleri vardı, onları gidermeye çalışıyoruz. Uzun bir dönemdir el atılmamış parklarımız da vardı, bütün buradaki tesisatları yeniledik. Ahmet Yesevi Mahallemizde hedefimiz yemyeşil, hem kameralarıyla hem de aydınlatmalarıyla birlikte güvenli alanlar, güvenli parklar oluşturmak. Bu da bizim seçim öncesi projelerimizden birisiydi, çok şükür adım adım ilerliyoruz. Şu anda güvenli parkla projemizde yüzde seksen aşamasına gelmiş durumdayız. Hedefimiz yüzde yüz.”

Başkan Mehmet Canpolat, açıklamalarının ardından mahallede çalışmaları yürüten işçilerle de sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17