banner262

BAŞKAN BEYAZGÜL ”SİVEREK İLÇEMİZE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Başkan Beyazgül’e Siverek temaslarında Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale, Ak Parti İl Yöneticileri, STK temsilcileri, Muhtarlar, ilgili daire başkanları, birim müdürleri ve vatandaşlar eşlik etti.

Siverek ilçesine yapılan ve yapılacak olan yatırım ve hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Siverek’in sorunlarını bildiklerini ve bu yönde çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek Siverek’e yapılan yatırımlara değindi. Başkan Beyazgül Siverek ilçesinin içme suyu sorunu içinde var güçleriyle çalıştıklarını, ilçenin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında belediye başkanlarımız, muhtarlarımızla sürekli dirsek teması halindeyiz” ifadelerine yer verdi.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak da Başkan Beyazgül’ün Siverek’e hizmet götürme noktasında çalışmalarına şahitlik ettiğini ifade ederek Siverek’in içme suyu sorununa kalıcı çözüm için gerekli tüm çalışmaların yapıldığını aktardı.

AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale ise konuşmasında Ak Parti Belediyeciliğinin vatandaşa hizmet odaklı olduğunun altını çizerek vatandaşın refahı ve huzuru için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Toplantının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede hizmete sunduğu gençlik merkezi ve kadın destek merkezine giderek orada eğitimler gören çocuk ve kadınlarla sohbet eden Başkan Beyazgül ve beraberindekiler yapılan çalışmaları yakından görme fırsatı buldu. Ziyarette çocukların ilgisi yoğun oldu.

Başkan Beyazgül ve beraberindekiler ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ayvanat, Şirinkuyu, Yenişehir Mahalleleri arasında önemli bir bağlantı görevi üstlenen Bahri Karakeçili Caddesindeki asfalt çalışmasını inceledi. Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırdığı, Siverek Hayvan Rehabilitasyon Merkezinde devam eden çalışmaları da Başkan Ayşe Çakmak ile birlikte inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17