banner262

BAŞKAN BEYAZGÜL “HEM BESİCİLİK GELİŞECEK HEM İSTİHDAM ARTACAK”

“Şanlıurfa Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yol Yapım Projesi”nin hayata geçirilmesi için girişimlerde bulunan ve bu kapsamda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Karacadağ Kalkınma Ajansı aracılığı ile 10 milyon liralık yol yapım desteğini Şanlıurfa’ya kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı ile protokol için imzalar atıldı.

Proje kapsamında Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde acil ihtiyaç duyulan 32 kilometrelik ana yol çalışmaları tamamlanarak bölgede faaliyette bulunan işletmelerinin yaşadıkları sorunların giderilmesi amaçlanan proje ile iyileştirilen yol altyapısının tamamlanmasıyla birlikte genç istihdamının artırılması da hedefleniyor.

“HEM BESİCİLİK GELİŞECEK HEM İSTİHDAM ARTACAK”

İmzalanan protokol ile ilgili bilgiler aktaran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül protokolün Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diledi.

Başkan Beyazgül:” Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki yol sorunu uzun süredir kangrenleşen bir sorundu. Ekibimiz de bu konuda oldukça gayret sarf etti. Bu proje ile Şanlıurfa’daki istihdamın artırılması hedefleniyor. Karacadağ Kalkınma Ajansının bu bölgede olması bizim için bir avantajdır. Bu kapsamda Karacadağ Kalkınma Ajansına ve Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Sanayi ve Teknoloji Bakanı’mıza da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Besi OSB’ye düşen görev buradaki çalışmalarını hızlandırmaktır. Bu faaliyetler kapsamında da hem Şanlıurfa’nın besiciliği gelişecek hem de orada istihdam artmış olacak. Şanlıurfa’mız için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“BESİ OSB’NİN HAYATI KURTULDU”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Besi Organizenin hayatını kurtardığını ifade eden Şanlıurfa Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Yılmaz Çinpolat bölgede müteşebbislerin yollardan kaynaklı yatırım yapmaya çekindiğini belirterek “Başkanımızın girişimleriyle Sanayi ve Teknoloji Bakanımız ile görüşmesi neticesinde yollarımız için destek alındı. Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR, PROJELERİYLE ŞANLIURFA’YA KAYNAK SAĞLIYOR”

Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Hasan Maral ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Şanlıurfa ili özel bir il ve burada yapılması gereken önemli çalışmalar var. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye’miz bu noktada birçok eksiği gideriyor. Özel proje fikirleriyle Karacadağ Kalkınma Ajansına

geliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın da Şanlıurfa’ya ilgi ve yaklaşımı oldukça fazla son iki yılda Şanlıurfa’ya 200 milyon lira kaynak aktarıldı. Bu kaynağın aktarılmasında elbette ki Zeynel Başkanımızın girişimleri sayesinde olmuştur. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17