banner268

BAŞKAN BEYAZGÜL FUAR ALANINI ZİYARET ETTİ

Anadolu’nun en büyük mobilya fuarı organizasyonu olan 4. Şanlıurfa Mobilya ve Evlilik Hazırlıkları Fuarı evlilik hazırlığında olan veya evlerini yenilemek isteyen tüm ziyaretçilerine Şanlıurfa Fuar Merkezine bekliyor.

18 - 26 Eylül tarihleri arasında Şanlıurfa Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı’nın süresi ile ilgili olarak Urfa Kültür ve Bilişim AŞ. Tarafından 1 Ekim’e kadar uzatma opsiyonu sağlandı. 26 Eylül Pazar günü sona erecek olan fuar, firmaların devam etme isteğine binaen uzatılabilecek.

Reklam ve tanıtım faaliyetlerinin organizasyon firmasına ait olduğu Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı tanıtımında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, esnafa destek amaçlı otobüslerin multimedya ekranlarında, araç ön cephelerinde, LED ekranlarda, bilboard ve sosyal medya hesaplarında fuarın tanıtımı yapıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL FUAR ALANINI ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül beraberinde Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve Karaköprü Belediye Başkan Vekili Mehmet Büyükfırat ile birlikte fuar alanına giderek firma sahiplerine hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan Beyazgül:”Şanlıurfa Fuar Merkezi, 4. Şanlıurfa Mobilya ve Evlilik Hazırlıkları Fuarına ev sahipliği yapıyor. Biz de buradaki fuar alanını ve stantları gezerek firmalarımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. Bu fuarda birçok ürünü bir arada bulmak mümkündür. Firmalarımız da mağazalarında sattıkları ürünlerden daha uygun bir fiyata ürünleri satışa sunduklarını belirterek herkesi fuar alanına davet ediyorlar” ifadelerine yer verdi.

FİRMA SAHİPLERİNDEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Şanlıurfa Fuar Merkezinde Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarında bulunan firma sahipleri de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne reklam ve tanıtım noktasında teşekkür ederek herkesi fuar alanına davet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17