banner262

Başkan Beyazgül "Bu bölgenin kaderini başkanların bir araya gelerek çalışması etkileyecek"

Ziyarete, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale ile Siverek Kaymakamı Hasan Ongu da eşlik etti.

Siverek Belediye Başkanı seçilen Ayşe Çakmak’a hayırlı olsun dileklerini ileten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bölgenin kaderini başkanların birlikte yapacakları çalışmalar etkileyecek dedi.

Başkan Beyazgül:” Türkiye’nin ve memleketimizin gündemi oldukça yoğun ama buna rağmen birlikte çalışarak işbirliğimizi ve yardımlaşmamızı sürdüreceğiz. Malumunuz tüm dünyayı etkileyen pandemi elbette ki Şanlıurfa’yı da olumsuz yönde etkilemiştir. Ancak pandemi sonrası Şanlıurfa için bir turizm patlaması bekliyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Şehrimizi turizm için hazır hale getiriyoruz. Yerel bir hazırlığın yanında bölgesel bir hazırlığın da oldukça önemli olduğunu biliyoruz bunu da birlikte başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “ Siverek bu dönem şansız bir dönem geçirdi ama ben inanıyorum ki gerçek ak parti belediyeciliğinin bundan sonra bir kadın eliyle ve Siverek gibi bir coğrafyaya bir kadın elinin değecek olması Cumhurbaşkanımızın da önem verdiği konulardan biridir”

Siverek için önemli bir gün olduğunu söyleyen Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in ziyareti bizim için çok önemli. Kaymakamlığımız, ilçe teşkilatımız ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Nazik ziyaretinden ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: “ Ziyaretin maksadı komşu komşunun külüne muhtaçtır sözünden yola çıkarak Ayşe Çakmak kardeşimize hayırlı olsun ziyaretine geldik. Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımızın dediği gibi ortak bir kaderimiz var ortak bir geçmişimiz var şuan ortak yaşıyoruz ancak bizler ikinci yüzyılda olmayacağız. Biz nasıl ecdadımız ile övünüyorsak bugün öyle güzel işler yapalım ki yarın torunlarımız da bizimle övünsün” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17