banner268

Başkan Bayık'tan çocuklara ayakkabı, büyüklere tavsiye

Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın girişimleri sonucu hayırsever bir insan tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına verilmek üzere Hilvan Belediyesi'ne ayakkabı ve üst kıyafet gönderildi. Okulların salgın tehdidine karşı önlem amaçlı kapalı olmasından dolayı, gönderilen ayakkabı ve kıyafetleri kırsal Arıca Mahallesi'ndeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Bayık, mahalle muhtarı Mehmet Balçik ile birlikte aileleri ziyaret ederek ayakkabıları kendi eliyle giydirdi.

Dağıtım esnasında ziyaret ettiği yerlerde Koronavirüs ile ilgili bilgilendirmede bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 'Devletimiz halk sağlığını korumak amacıyla gereken tedbirleri alıyor. Bununla birlikte vatandaş olarak bizimde üzerimize düşen bazı görevler var. Her şeyden önce hane içindeki hijyene ve temasa dikkat etmeliyiz. Sosyal mesafeyi koruyarak kendi önlemimizi almalıyız. 65 yaş üstü ile kronik hastalığı olanlar ise hiçbir şekilde dışarı çıkmasınlar. Ailenin diğer fertleri de mecbur kalmadıkça zamanlarını evde geçirsinler' diyerek genel tedbirler konusunda bilgilendirmede bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17