banner262

Başkan Bayık "her zaman halkımızın yanında olduk"

Hilvan Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen 2020 yılı istişare ve değerlendirme toplantısına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Hilvan İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa İl Koordinatörü Sadık Yetim, Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Halil Şıtıl, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Abdülkadir Bozkurt, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, STK’lar ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Toplantıda bugüne kadar Hilvan’da yaptıkları ve bundan sonrada yapmayı düşündükleri projeler hakkında açıklamalarda bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, İlçe Kaymakamımız, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa İl Koordinatörü, Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, STK’lar ve Mahalle Muhtarlarımız ile 2020 yılı Hilvan İstişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelerek ilçemizin sorunlarını konuştuk. Göreve geldiğimiz günden buyana ilçeye ciddi anlamda büyük yatırımlarda bulunarak halkın takdirini kazandık. Özellikle ulaşım, spor, eğitim, yeşillendirme, sosyal, kültürel, alt ve üst yapıda yaptığımız çalışmalar ile ilçemiz daha modern bir konuma geldi. Çiftçilerimiz için büyük bir sorun haline gelen tarımsal sulama ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın huzuru ve ilçemizin kalkınması için elimizden geleni yapmaya hazırız’ ifadelerine yer verdi.

Alt ve üst yapı çalışmaları, tarım, enerji, güvenlik, sağlık ve pandemi süreci ile ilgili konuların ele alındığı açıklamaların ardından program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17