banner262

Başkan Baydilli "Vatandaşlarımızı Yaşam sokağı KEDÜP pazarımıza bekliyoruz.."

Karaköprü Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Şanlıurfa’da bir ilk olarak açılan ve pandemi nedeniyle 2,5 aydır kapalı olan Kadın Emeği ve Doğal Ürün Pazarı (KEDÜP) yeniden faaliyete geçti.

Yaptığı projelerle birçok belediyeye örnek gösterilen Karaköprü Belediyesinin Şanlıurfa’da bir ilki gerçekleştirerek açtığı ve bir süredir pandemi nedeniyle kapalı olan Kadın Emeği ve Doğal Ürün Pazarı (KEDÜP) Covid 19 normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte yeniden açılarak doğal ürünler tezgahtaki yerini aldı.

Tüm tedbirlerin alındığı pazara el dezenfektanı yerleştirilirken, vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları sağlanıyor.

KEDUP projesiyle kendi işlerini kuran pazar esnafı kadınlar ürettikleri ürünleri pazarda satarak hem evde boş oturmadıklarını hem de ev ekonomisine katkıda bulunduklarını ifade ederek bu güzel projelerinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkürlerini ifade ettiler.

Yaşam sokağı çarşısında açılan Kadın Emeği ve Doğal Ürün Pazarının (KEDÜP) her pazar günü açılacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17