banner262

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli dur durak bilmeden ilçeyi gezmeye devam ediyor. Başkan Baydilli ilçede yapılan çalışmaları tek tek incelerken, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Doğukent Mahallesinde yapılan yeni parkı inceleyen Başkan Baydilli, yine Doğukent’te kilitli parke çalışmasını da inceledi. Daha sonra Şenevler Mahallesine geçen Başkan Baydilli buradaki yol revize, onarım çalışmalarını inceledi.

Karaköprü’yü modern bir ilçe yapma düşüncesiyle yoğun bir çalışmanın içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Baydilli, “Her gün ilçemizde geziyoruz, sorunları yerine görüyoruz. Bugün de yapılan çalışmaları görmek istedik ve ilçemizde yapılan park ve yol çalışmaları ile diğer projelerimizi inceledik.

Ekiplerimiz gerçekten özverili bir şekilde çalışıyor, ilçeye hizmet noktasında büyük uğraş veriyorlar. İlçemize yakışacak yeni parklar, yollar yapıyoruz ve projeler üretip hayata geçirmeye çalışıyoruz. İnşallah bu yoğun çalışmamızın neticesinde de ilçemiz daha da güzelleşecek, parlayacaktır” diye konuştu.

Başkan Baydilli inceleme esnasında ekiplere çalışmaların hızlandırılarak bir an önce bitirilip vatandaşların hizmetine sunulması konusunda talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17