banner262

Başkan Baydilli "Kış gelmeden bozuk yol kalmayacak"

Şanlıurfa'nın en hızlı büyüyen ve yeni yapılaşmanın fazla olduğu ilçesi Karaköprü'de yeni yol ihtiyacının  karşılanması için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri yoğun bir çalışma sürdürüyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de Seyrantepe Mahallesindeki çalışmaları yerinde incelerken, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yeni yol açma ve at yapısı tamamlanan yollarda kilitli pare döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Baydilli, kış aylarına girmeden aciliyeti olan yolların bitirilmesi için yoğun bir çalışma yapılması talimatı verdi.

Seyrantepe başta olmak üzere Karaköprü'de birçok mahallede yeni yapılaşma nedeniyle yeni yol ihtiyacı doğduğunu kaydeden Başkan Metin Baydilli bu talepleri karşılamak için çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Fen işleri ekiplerimiz Seyrantepe Mahallemizde yeni yollar açıp alt yapısı tamamlanan yollarda kilitli pare döşeme çalışması yapıyor ve mahalleye tertemiz bir yol kazandırıyor. Biz de çalışmaların gidişatını görmek için ziyaret ettik ve arkadaşlarımızdan bilgi aldık. Kış ayları gelmeden ilçede bozuk yol bırakmamak ve daha fazla yeni yol açmak için yoğun  bir çalışma sürdürüyoruz. Pandemi nedeniyle biraz sıkıntı yaşamış olsak da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada özveriyle çalışan personelimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17