banner262

BAŞKAN BAYDİLLİ ESNAF VE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli rutin programlarının yanında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Başkan Baydilli GAP Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi ve taleplerini dinledi.

Başkan Baydilli esnaf ziyaretinde karşılaştığı vatandaşların da taleplerini ve sorunlarını dinlerken, not aldırarak sorunlarını giderilmesi için ilgili birim amirlerini arayarak talimatlar verdi.

Vatandaşların görüşlerine ve isteklerine önem verdiklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü'yü hep birlikte güzelleştirmek adına ve daha iyi hizmet etme adına vatandaşların talep görüşlerini dikkate aldıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Biz her zaman ilçemizi geziyoruz, esnaf ve vatandaşımızın içindeyiz. Bazen yoğunluktan dolayı gerçekten ziyaret edemediğimiz oluyor ancak fırsat buldukça yaptığımız ziyaretler ve istişareleri gerçekten önemsiyoruz, yol gösterici olarak değerlendiriyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın talepleri ve önerileri bizim için önemlidir. İnşallah Karaköprü'yü vatandaşımızla, esnafımızla ve gençlerimizle birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Baydilli esnaf ziyaretinin ardından gelen taleplere göz atarak aciliyeti olanların programa alınmasını ve çalışma başlatılmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17