banner268

Başkan Baydilli "Eski malzemelerinizi gelin müzede sergileyelim"

Karaköprü'yü "Müze şehir" yapma hedefi bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, oyun ve oyuncak müzesinin ardından Yerel Basın ve İletişim Müzesi için de kolları sıvadı.

Başkan Metin Baydilli, Yaşam Park'ında çalışmaları devam eden Yerel Basın ve İletişim Müzesi'nde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfalı eski gazetecilere çağrı yapan Başkan Metin Baydilli, eski malzemelerini müzeye bağışlamalarını istedi.

Basın müzesinin yerinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Baydilli, "110 Bin M2 lik Yaşam Park mızın içerisinde Müzemizi yapacağız. Çalışmalar devam ediyor. En kısa sürede müzenin yerindeki çalışmaları tamamlarız" dedi.

Gazetecilere çağrıda bulunan Başkan Baydilli, "Gazetecilerimize söz verdik. Sözümüzde de duruyoruz. İnşallah Müzemizin iç bölümündeki çalışmaları en kısa sürede bitiririz. Şimdi Gazetecilerimize görev düşüyor. Onların yapacağı bağışlarla Müzemizin açılışı hızlanacaktır. Karaköprü müzü müze şehir yapmak için elimizden geleni yapacağız. Basın Müzemizin ardından Tasavvuf Müzemizi  de ilçemize kazandıracağız' diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269