banner268

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN 10. NOTERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karaköprü’de uzun zamandır ihtiyaç duyulan noter eksiği 10. noterin ilçede açılmasıyla giderildi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Çankaya Mahallesinde açılan notere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Yardımcısı ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Noter Nurgül Gökkan’ı ziyaret eden Başkan Baydilli yeni noterin ilçeye hayırlı olmasını dilerken, ilçede önemli bir eksikliğin giderildiğini ifade etti.

Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Baydilli, sürekli büyüyen ve gelişen Karaköprü’de sadece bir tane noter olduğu için vatandaşların noterlik işlerinin aksadığını ve yeni açılan noterle birlikte bu sıkıntının da giderildiğini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Karaköprü’de böyle bir noterin açılması bizi gerçekten çok memnun etti, biz de yeni noterimizi ziyaret edip hayırlı olsun dedik. Çankaya Mahallemizde 2013. Sokakta açılan noterle birlikte vatandaşlarımız alım-satım, vekalet işlemlerini daha kolay bir şekilde halledebilecekler. 10. Noterimiz ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269