banner262

BAŞKAN BASİYAN'DAN BAŞKAN EKİNCİ'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Başkan Salih Ekinci ASKF genel sekreteri Murat Basıyan ve yönetimini makamında kabul etti. Viranşehir Amatör spor kulüplerine yaptığı desteklerden dolayı Başkan Salih Ekinci'ye teşekkürlerini ileten ASKF yöneticileri,Viranşehir Belediye Spor Kulübü bünyesinde yapılan sportif çalışmalarla ilgili de bilgiler aldı.


Yapılan ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Salih Ekinci, Viranşehir amatör kulüplerin her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Ekinci, şunları söyledi:
“Spor alanında futbol dışındaki salon sporlarında çalışmalar yapmaktayız. Gençlerimizin amatör olarak yapmış olduğu sporlarda, organizasyonu yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun ve tüm amatör takımlarımızın hizmetinde olduk. Gerektiğinde maddi, gerektiğinde spor malzemesi desteğinde bulunduk.


 Şuanda da, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu genel sekreteri Sayın Murat Basıyan ve yönetimi bizleri ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlerimizin hizmetinde olarak yapmış oldukları çalışmalarda her zaman yanlarında olduğumuzu ve her zaman için birlikte hareket edeceğimizi ifade etmek istiyorum.” dedi. 
ASKF genel sekreteri Murat Basyan  ise, “Belediye Başkanımız Sayın Salih Ekinci ziyaret ettik. Ziyaretimizin amacı; spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür etmek. Viranşehir Amatör kulüplerine  yaptığı  desteklerinden dolayı ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olan başkanım sayın Salih Ekinci başkanıma ismi yazlı formasını takdim etik. ilgi ve alakasından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17