banner268

Basın'dan Başkan Kuş'a Plaket!

Başkan Kuş "www.urfagap.com Haber sitesinin Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Erbülbül ve Yeniurfagazetesi haber müdürü Mehmet Er bizleri ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim."dedi.

Eyyubiye Belediye Başkanlık makamında yapılan törene Urfagap.com yönetim kurulu başkanı Fuat Erbülbül, Yeniurfa Gazetesi Haber Müdürü Mehmet Er ve Urfagap.com haber sitesi çalışanları katıldılar.

SONAR Araştırma şirketi seçimlerden bir yıl sonra İstanbul hariç 20 büyükşehirdeki en başarılı ilçe belediyelerin anket sonuçlarını yayınlamasının ardından Türkiye geneli ilk 20’nin içerisinde Başkan Kuş, 14. sırada yer bulmasının ardından duayen gazeteci-yazar Fuat Erbülbül’de, Başkana plaket vererek tebrik etti.

Urfagap.com yönetim kurulu başkanı Gazeteci-yazar Fuat Erbülbül plaket öncesi yaptığı açıklamada; “Eyyubiye ilçemiz Ak Parti belediyeleri içerisinde 3. Oldu. Biz gazeteciler her zaman olumsuz haberleri yaparak gündeme gel sekte böylesine Urfa’yı gururlandıran bir gelişme ile sizleri kamuoyu adına ödüllendirmek istedik. Gazeteci arkadaşların adına bu plaketi size takdim etmek istiyorum. Bu başarı Türkiye’nin her hangi bir şehrinde olsaydı bir ay boyunca gündemi meşkul ederdi. Malefes Şanlıurfa bunlara daha yeni, yeni alışacak. Meslektaşlarımda böyle başarıları ödüllendirir. Ben bir kez daha bir Eyyubiyeli olarak başarılarınızdan dolayı sizi ve ekibiniz tebrik ediyorum. Balarılarınızın devamını diliyorum”. Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’ta verilen plaket ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Eyyubiye’yi, Eyyubiyeli kardeşlerimiz ile birlikte yönetmeye talipli olduğumuzu belirttik. Bu şekilde ilçemizi yönetmeye çalıştık. Bir başarı varsa bu sadece benim başarım değildir. Bu başarı Başkan yardımcılarımın, meclis üyelerimin, teşkilatımızın, personelimizin ve özelikle Eyyubiyeli kardeşlerimizin başarısıdır. Bende bu hediyeyi Eyyubiyeli kardeşlerim adına kabul ediyorum. Teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17