banner262

Barış Pınarına 28 TIR İnsani Yardım

Barış Pınarı bölgesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere, temin edilen insani yardım malzemelerinin gönderilmesi münasebetiyle düzenlenen törende bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, böyle hayırlı bir hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Özel olarak ATAA Derneğine ve Rahmel Alemiye Derneği ile bağışlarıyla Suriyeli kardeşlerine destek olan hayırseverlere teşekkür eden Vali Abdullah Erin, Kuveytli hayırseverlerin on yılı aşkın süredir sıkıntı yaşayan Suriyeli kardeşlerine destek olduğunu belirterek, Kuveytlilerin milli kurtuluş günlerini tebrik etti.

Törende birer konuşma yapan ATAA İnsani Yardım Derneği ve Rahmel Alemiye Derneği temsilcileri de, hayırseverlerin bağışlarını Suriye’deki mazlumlara ulaştırmaya destek olan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yapılan konuşmalardan sonra yardım malzemelerini inceleyen Vali Erin ve beraberindekiler, İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Ortaç’ın yaptığı dualarla tırları Telabyad ve Resulayn’a yolcu ettiler.

ATAA İnsani Yardım Derneği aracılığıyla Uluslararası Yardım Kuruluşu Rahmel Alemiye Derneğinin Kuveytli hayırseverlerin desteğiyle temin ettiği malzemeleri taşıyan 28 tır içerisinde; 200 ton un, 200 ton yakacak, 1000 adet soba, 2300 adet hijyen kolisi, 2300 adet gıda kolisi ve 2000 adet battaniye bulunduğu ve yardımların toplam maliyetinin 2 milyon TL olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17