banner262

Barış Elçisi Günbay "Memleketin huzurunu bozamayacaklar"

Günbay www.urfagap.com'a yaptığı açıklamada "Şanlıurfa,Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hareket ederek huzur,güven ve istikrarın adresi olmaya devam edecektir.Bir takım çevreler bu istikrarın bozulması için sözde parti içi muhalefet yapıyorlar.

Bilmiyorlar ki verdikleri her beyanat ve açıklama iktidara dolayısı ile Cumhurbaşkanımıza zarar vermektedir.

Özellikle Zeynel Abidin Beyazgül'ün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra Şanlıurfa hayata geçirilen hizmetlerle her anlamda gelişiyor kalkınıyor.

Bu bağlamda Urfa'nın huzurunu kalkınmasını isteyen her Urfalı bu zor süreçte başkanımız sayın Beyazgül'e destek vermelidir vermelidir ki Şanlıurfa özlediği projelere bir an evvel kavuşsun.Körü körüne eleştirmek yanlızca memleketimize zarar verir.

Bakın her zaman gıpta ile söz ettiğimiz yanıbaşımızdaki Gaziantep'e. Onlar memleketlerin kalkınması söz konusu olduğunda tek yumruk oluyorlar şahsi meseleleri veya kişisel çıkarlarının bir tarafa bırakarak önce memleketimiz önce vatanımız diyorlar biz neden böyle düşünmeye kim neden böyle davranmaya kim"diyerek memleketin huzurunu bozmaya bu istikrarın bozulmasına sanliurfalilarin müsaade etmeyeceğini belirti

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMüslüm Günbay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Müslüm Yigit 3 yıl önce

ALLAH yar ve yardımcın olsun abım

banner17