banner268

Barınma sorunu yaşayan öğrencilerden Başkan Bayık’a teşekkür

Hilvan Belediyesi Türkiye’nin farklı illerinden üniversite eğitimi için Hilvan İlçesi’ne gelip yurt ve barınma sorunu yaşayan öğrencilere bünyesindeki misafirhanenin kapılarını açmasıyla birçok öğrencinin barınma sorunu giderilmiş oldu.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın öğrencilerin konaklama ihtiyacını sosyal medya hesaplarından duyurması üzerine Hilvan Belediyesine ait misafirhaneye yerleşen öğrenciler; ‘Bütçemize uygun kiralık ev bulamadığımız için Hilvan Belediyesinin öğrencilere sunmuş olduğu imkânlardan faydalanmak istedik. Konakladığımız odalar sağlığa uygun, güvenli, ve ders çalışmak için çok rahat. Bize ve tüm öğrencilere bu imkânı sağlayan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a çok teşekkür ederiz.’ Açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17