banner268

Bakan Kasapoğlu'ndan Hilvanlılara müjde!

Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katılmak üzere Ankara'da bulunan Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları, Şanlıurfa Ak Partili Milletvekilleri ile birlikte Geçlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret ederek merkez ilçeler ile ilgili taleplerini iletti.

Hilvan ile ilgili projelerini Bakan Kasapoğlu'na sunan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilçenin ayrıca sportif alanlara da ihtiyacı olduğunu belirterek Bakan Kasapoğlu'ndan Hilvan için 1 Mini Gençlik Merkezi, 2 Halı Saha ve 2 tane Basketbol Sahası sözünü aldı.

Türkiye'de Örnek Proje

Üniversiteye hazırlık ve mesleki kurs edindirme merkezi amaçlı olarak kullanılan ve Türkiye'de örnek proje olan Mini Gençlik Merkezi'nin ilkini 2017 yılında Hilvan'da açan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, projenin ikincisine ek olarak Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan 2 Halı Saha ve 2 Basketbol Sahası'nın sözünü aldığını müjdeledi.

Hilvan'ın genç ve okuyan dinamik bir nüfusa sahip olduğunu belirten Bayık 'Bugüne kadar merkez ve kırsal mahallelerimizde olmak üzere 6 sentetik çim saha ve 3 tane de basketbol sahası yaptık. Ancak bunlar mevcut ihtiyaca cevap vermediği için, Sayın Bakanımızdan yeniden talepte bulunarak 2 Halı Saha ve 2 Basketbol Sahası olarak 4 saha sözünü aldık. Ayrıca Türkiye'de örnek proje olan , üniversiteye hazırlık ve mesleki kurs edindirme merkezi olarak Hilvan'a kazandırdığımız Mini Gençlik Merkezi'nin ikincisini için talebimizi ilettik. Sayın Bakanımız bu isteğimizi de geri çevirmeyerek Mini Gençlik Merkezi sözünü verdi. Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle sağlanan yeni kazanımlarımızı en kısa süre içinde hayata geçirip gençlerimizin ve mesleki eğitim gören bayanlarımızın hizmetine sunacağız. İlçemize kazandırdığı sportif alanları ve Mini Gençlik Merkezi'nden dolayı şahsım ve Hilvanlı hemşerilerim adına Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Hilvan'ın temel ihtiyaçlarının karşılanması ve destek bulunması noktasında milletvekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17