banner262

BAHATTİN YILDIZ'DAN GAP TV ZİYARET

Yıldız yaptığı açıklamada; "Şanlıurfa'nın önemli medya kuruluşlarından birisi olan GAP Medya Yayın Grubunu ziyaret ederek değerli dostum duayen gazeteci Fuat Erbülbül ve GAP TV çalışanlarından yeni yayın dönemindeki yayınları hakkında bilgi alş verişinde bulunduk.

Ülkemizin ve memleketimizin sorunlarını objektif bir şekilde yansıtan GAP Medya Gurubunu gerek benim İl Başkanlığım döneminde gerekse bu dönemde de bizlere verdikleri destek için müteşekkir olduğumu ifade etmek isterim.

Bizim tek gayemiz var o da Urfa'mızın her zaman huzur ve barış ve yatırım şehri olmasıdır. Bu düşüncede olan her kese ve her kesime minnettarız" diyerek GAP Medya yayın grubuna çalışmalarında başarılar dilediğini vurguladı.

Gap Medya Yönetim Kurulu Başkanı,gazeteci Fuat Erbülül ise "AK Parti'nin Şanlıurfa'da görev yapmış İl Başkanları içersinde en başarılı İl Başkanı ünvanına sahip bir önceki dönem İl Başkanı Sayın Bahattin Yıldız'ın ziyaretleri bizleri memnun etmiştir. Sayın Başkanında ifade ettikleri gibi bizlerin tek bir gayesi var Urfa'mızın  huzur barış ve yatırım şehri olmasıdır. Bunun için şehrin tüm dinamikleri bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunmalıdır.Bugun de siyasetin merkezinde yer alan gorev yaptığı dönemde hizmet ve ilkesel duruşu ile gönüllere kazınan kıymetli dostum Bahatin Yıldız Başkanımız bu nazik ziyaretleri bunun bir göstergesi olmuştur. Sayın Başkan'a bu nazik ziyaretlerinden ötürü şahsım kurumum adına bir kez daha teşekkür ederim"dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17