banner262

Ayhan,30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan:“Milletimizi güçlü kılan en önemli özelliği bağımsızlığına olan tutkusudur”

 Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Türk milletini bu derece güçlü kılan en önemli özelliğinin bağımsızlık tutkusu olduğunu belirtti.

Başkan Ayhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, tarih boyunca destanlar yazan bu milletin, bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini bütün dünyaya defalarca kanıtladığını ifade etti.

Milli Mücadele döneminde sadece düşmanla değil, aynı zamanda yoklukla da savaşıldığını vurgulayan Ayhan, “Aziz milletimiz bir asır önce kendisini parçalamak, yok etmek, tarihten silmek isteyen düşmanlarına, imanıyla ve azmiyle gerekli cevabı destan yazarak vermiştir. 15 Temmuz’da da aynı ruh ve cesaretle tanka, tüfeğe, uçağa karşı yine ecdadına yakışır bir şekilde mücadele etmiş, ülkemizi parçalamak isteyenlere karşı yine gelip gelmesini bilmiştir. Türk milletini bu derece güçlü kılan en önemli özelliği, bayrağına ve vatanına olan bağlılığı, bağımsızlığına olan tutkusudur” dedi.

Türkiye’nin hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini ve artık hiçbir gücün bu kararlılık karşısında duramayacağını kaydeden Ayhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İlerleyişimizi durdurmaya, yavaşlatmaya çalışanlar olacak ama buna asla izin vermeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve fedakar gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17