banner268

Aydınlık "Hemşerilerimizin bir an önce zaman kaybetmeden aşı olmalarını istiyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Akçakale İlçe Başkanı İsa Özgenç, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları C.Cahit Coşkun ve Mustafa Eren ile birlikte ilk olarak Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesinde yatan hastaların yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hasta yakınlarını ziyaretin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Akçakale İlçe Başkanı İsa Özgenç, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları C.Cahit Coşkun ve Mustafa Eren ile birlikte geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Öğr. Üyesi Bedri Caner Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Aydınlık, Başhekim Kaya’dan Hastanede yatan Covid_19 hastaları ve diğer hastalar ile ilgili bilgi aldı.

Mehmet Akif İnan Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bedri Caner Kaya, yaptığı açıklamada; “Son günlerde Covid_19 rahatsızlığı nedeniyle, yoğun bakımlarımızda yatan hasta sayısı 70 hastadır. Yoğun bakım hasta sayımız geçen yıla oranla daha fazla sayıdadır. Yoğun Bakımda yatan hastalarımızın hemen hemen hepsinin Covid_19 aşısı yapmayan hastalarımız olduğunu gözlemliyoruz. Şanlıurfalı hemşerilerimizden ricamız aşılarını ihmal etmemeleridir. Hemşerilerimizin Covid_19 aşılarını bir önce yaptırmalarını istiyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakale İlçe Başkanı İsa Özgenç, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları C.Cahit Coşkun ve Mustafa Eren ile birlikte, önceki gün Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesine atanan Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Bedri Caner Kaya beyi ziyaret ettik. Başhekimimizden edindiğimiz bilgiye göre, İlimizde gerek servislerde gereksede yoğun bakımlarda Covid_19 vaka sayılarında sürekli artış yaşanıyor. Hastane yoğun bakımları bugün belki yeterli olabilir. Ancak önümüzdeki günlerde yeterli olmaya bilir. Bu nedenle, bu Covid_19 illetinden kurtulmamız için tek çare aşı yaptırmaktır. Şanlıurfa İlimiz aşılamada son sırada yer almaktadır. Vatandaşlarımıza aşı olmaları yönünde Çağarımızı yeniliyoruz. Şanlıurfalı hemşerilerim lütfen kulaktan duyma laflara inanmayın. Bilim insanlarının önerilerini dikkate alarak aşılarımızı olalım. Ben Hemşerilerimi seviyorum. Hemşerilerimizin bir an önce zaman kaybetmeden aşı olmalarını istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269