banner268

Atilla,"halkımızla birlikte olacağız."

Cumhuriyet Mahallesinde Kejan Aşiretinden Yılmaz Kahraman'ın misafiri olan Başkan Atilla, burada mahalle sakinleriyle sohbet etti. Vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen başkan Atilla, iletilen bilgileri not aldı. Burada bir açıklama yapan Başkan Atilla, kendisini misafir eden Yılmaz Kahramana teşekkür etti. Vatandaşlarla sürekli bir araya geldiğini dile getiren Başkan Atilla, "Vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Sorunları, önerileri ve şikayetleri varsa dinliyoruz. Bizi çok sıcak bir şekilde karşıladılar. Bu sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu yaptığı için de ayrıca Derya Çirkin kardeşime çok teşekkür ediyorum. Elimizden geldiği kadar halkımızla birlikte olacağız." dedi.

Ev sahibi Yılmaz Kahraman da Başkan Atilla'nın ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Başkanımızdan memnunuz. Bizim sorun ve sıkıntılarımızı çözüyorlar. Bir ambulans bile lazım olsa hemen yardımcı oluyorlar. Başkanımız vatandaşla ilgileniyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Derya Çirkin ise, halkın başkan Atilla'yı çok sevdiğini söyledi. Başkan Atilla'nın ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden memnun olduklarını aktaran Derya Çirkin, "Halkımız belediye başkanımızı çok seviyor. Zaten halk kendisini sevmese kapısını açmaz. Biz kendisini başkanlıktan öte bir kardeş gibi görüyoruz. Hizmetlerini çok beğeniyoruz. Belediye halkın belediyesidir. Bugün istediğimiz zaman belediyemize gidebiliyoruz. Davetimizi kırmayıp bizleri ziyaret eden belediye başkanımıza tekrardan çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Atilla, daha sonra genç yaşta dul kalan ve 5 çocuğuna tek başına bakmak zorunda kalan Remziye Güven'in evini ziyaret etti. Burada Remziye Güven'in sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Atilla, mağdur anneye yardım sözü verdi. Başkan Atilla, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Türkmen aşiretini ziyaret ettik. Burada Remziye Güven isimli bir bacımızla tanıştık. Kendisi genç yaşta dul kalmış ve 5 çocuğuna hem annelik hem de babalık yapmış. Kendisi tek gözlü bir odada yaşıyor. Bu yetimler bize Allah'ın emanetleridir. Bu yetimler bizim yetimlerimizdir. İnşallah ablamıza gerekli yardımları yapacağız. İnşallah güzel bir evde oturmalarını sağlayacağız."

Remziye Güven de ziyareti dolayısıyla Başkan Atilla'ya teşekkür ederek, verdiği yardım sözü dolayısıyla mutlu olduğunu, tek başına 5 çocuğuna baktığını ve mağdur olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269