banner268

Atilla,DEDAŞ Şanlıurfa Proje Müdürü Mehmet Kürüm'e plaket verdi.

Başkan Atilla, yaptığı açıklamada elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmaları kapsamında göstermiş oldukları emek ve verdikleri katkı dolayısıyla Kürüm'e teşekkür etti. Başkan Atilla, "Şanlıurfa DEDEŞ'tan Proje Müdürümüz Mehmet Kürüm bey bizleri ziyarete geldiler. İlçemizde çok büyük emeği vardır. Biz de sembolik de olsa ilçemize yapmış olduğu katkılardan dolayı ilçem adına bu plaketi Mehmet Kürüm beye takdim ediyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında işini hakkıyla yapan insanlara ihtiyacımız var. Çalışma ve gayretlerinden dolayı kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum." dedi.

Mehmet Kürüm'de plaket dolayısıyla Başkan Atilla'ya teşekkür ederek, "Bizi böyle bir plakete layık gören Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya çok teşekkür ediyorum. Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ortada. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. İlçemize hizmet edeceğiz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17