banner262

Atilla, "Halkımızı farklı hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz"

Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında çalışmalar aralıksız sürerken Belediye Başkanı Menderes Atilla'da günün bir bölümünü sahada geçirerek çalışmaları yerinde denetliyor.

İlçe merkezi başta olmak üzere ilçe girişi ve bayrak tepede devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Atilla, belediyeye bağlı ekiplerin aralıksız çalıştığını söyledi.

Güzel havayı fırsata çevirdiklerini belirten Başkan Atilla, çalışmalarla ilgili şunları söyledi: "İlçe merkezinin girişinde sağlı sollu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genişletmelerimizi yapıyoruz.

İnşallah önümüzdeki bahar ayında ilgi girişini yeşillendireceğiz. Yeni ismiyle bayrak tepede de çalışmalar var. Ekiplerimiz gece 23.00'e kadar çalışıyor. Güzel havayı da fırsata çevirerek çalışıyoruz. Tüm personelime özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ceylanpınar Belediyesi halkımızın hizmetinde. Hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17