banner262

AKÇAKALE’DE İLAÇLAMADA EKİP SAYISI ARTIRILDI

Sinek, sivrisinek ve haşere ile mücadelesine kış mevsiminde larva döneminde başlayan Akçakale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, havaların ısınması ile beraber çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile daha çok alanda daha hızlı ilaçlama yapılması için ekip sayısında artışa gidildi. Ekipler kırsal ve merkez ayrımı yapmaksızın çalışmaları kapsamında cadde, sokak, apartman bahçeleri, kurum binaları ve kırsalda özellikle hayvan barınaklarında ilaçlama yapıyor.

Konuya dair yazılı açıklama yapan Başkan Yalçınkaya “Ülkenin en sıcak ilçelerinden biriyiz. Özellikle yazın sinek, sivrisine ve haşereler ile ilgili mağduriyetlerin yaşanmaması için gayret gösteriyoruz. Ekip sayısı artırıldı. Çalışmalar gece gündüz demeden devam edecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17