banner268

Akçakale'de,Gıda ve Bayramlık Yardımı.

Belediye tarafından tespit edilen yardıma muhtaç 25 aileye yardımları, Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan bizzat ulaştırdı. İhtiyaç sahibi aileleri belediye ekibi ile birlikte ziyaret eden Ayşenur Ayhan, Ramazan ayının aynı zamanda yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çekerek, “Akçakale Belediyesi, her zaman olduğu gibi bu Ramazan Bayramı öncesinde de şehit ailelerini, yetimleri, kimsesizleri ve yaşlıları unutmadı. Ailelere gıda yardımının yanında, çocuklarımıza da bayrama boynu bükük girmemeleri için kıyafet ve ayakkabıdan oluşan bayramlıklarını hediye ettik” dedi.

İhtiyaç sahibi ailelerin belediye ekiplerince tespit edildiğini belirten Ayhan, “Akçakale Belediyesi olarak her zaman milletimizin yanındayız. Biz biriz, beraberiz. Bu duygu ve düşüncelerle, şimdiden başta Akçakaleli hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17