banner268

Akçakale'de Yol Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor.

Göreve geldiği günden bugüne Akçakale’nin çehresini değiştirmeyi hedefleyerek, bu doğrultuda çalışmalar yapan Başkan Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleriyle Akçakale- Bolatlar karayolunda sıcak asfalt çalışması ve Sevimli ve Şekertepe kırsal mahallesi arasında devam eden çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Çalışmaları yerinde denetleyen Akçakale Belediye başkan yardımcısı Ahmet Toprak ve meclis başkan vekili Şerif Bozkurt, Akçakale- Bolatlar kara yolunda araş trafiği tek şeride e düşürülerek kazı Kazı çalışmaları devam ediyor. ihalesi Şanlıurfa Büyükşehir tarafından ihalesi yapılan Sevimli, Şekertepe kırsal mahalleleri arası stabilize çalışması tamamlandı beton yol öncesi menfezler tamamlanarak beton çalışmalarına başlanacak.

Hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini ifade ederek vatandaşlarla hemhal olmaya ve sahada olmaya devam edeceğinin altını çizen Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya, Akçakale- Bolatlar karayolu için Diyarbakır bölge müdürlüğüne ve Şanlıurfa Büyük şehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269