banner262

Akçakale Belediyesinden "BASINA VE KAMUOYUNA"

Siyasi çıkarlar, maddi kazanç hırsı ile şantaj ve tehdit yoluna başvurarak algı yaratmaya çalışanlar çirkin iftiralar ile yine sahnedeler. Dün nasıl ki Büyükşehir Belediyesine yönelik algı oyunları yapıldıysa bugün de halkın adını kullanarak sadece kendi çıkarları için, belediyeden kar sağlamaya çalışan güruh Akçakale Belediyesi'ni hedef aldı.

Akçakale Belediyesi'nin 140 kadına istihdam sağlayacağı Kadın Spor ve Aktivite Merkezi için açık usul ihaleye sunduğu ve ihalenin hala devam ettiği alımlardaki 20 ADET lavabo sahte belgelerle çarptırılarak 20 BİN ADET olarak kamuoyuna yansıtıldı.

Virgülden sonra gelen rakamları kendi matematik hesabıyla yorumlayarak '20 bin adet' olarak sunanlar yanılgıları karşısında yalnızca kendilerine çelme takmışlar ve maksatlarını belli etmişlerdir. İhaleye sunulan belgeler mevcuttur ve bu alçakça iftiraları atanların iddiaları virgülden sonra gelen sıfır gibi değersizdir.

Akçakale Belediyesi iftira, şantaj ve tehditlere karşı haklı mücadelesini hukuki olarak vermeye devam edecek ve hizmete engel olmak isteyenlere boyun eğmeyecek.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17