banner262

Ahde Vefa'nın Adıdır Canpolat

Mehmet Canpolat,Haliliye Belediye Başkanlığı'na seçildiği günden bu güne kadar yaptığı hizmetler ile Haliliye'nin değişim ve dönüşümüne imza atmış,bu bağlamda istenildiğinde canla başla çalışarak bir ilçenin makus talihini yenebileceğini,sosyal ve kültürel anlamda bir ilçeye nasıl çağ atlacağını ispatlamış bir belediye başkanıdır.

Bu madolyonun görünen yüzü yani sosyal belediyeciliğin gereğinin yerine getirildiği başarı hikayesidir.Madolyonun diğer yüzü ise çok daha anlamlı ve değerli işlere imza atmış olmasıdır.

Her kim bu memleket için bir taş üstüne taş koymuş,insanlarımıza,Şanlıurfamıza faydalı hizmetler yapmış ise Başkan Canpolat bu kişilerin arkasında olmuş destek vermiştir.

Şanlıurfa'ya yıllarca hizmet eden Aziz Kutluay (Aziz Hoca) nın vefatını duyar duymaz hiç şov yapmadan,reklam yapmadanBelediye Meclisinden jet hızı ile karar çıkararak Aziz Hoca'mızın ismini ölümsüzleştirerek bir parka ismini vermiştir.

Yine gençliğini,ömrünü Şanlıurfa'ya adamış,fakir fukaranın hamisi olmuş,istihdam oluşturmak için tüm varlığını ortaya koymuş,Şanlıurfa'nın ilk uydu Tv kanalını ve İlk AVM'sini Şanlıurfa'ya kazandırmış yediden yetmişe her Şanlıurfalının kalbinde taht kurmuş güzel insan  İbrahim TORO kardeşimizin hemen vefatının akşamı yine şov yapmadan reklam yapmadan jet hızıyla aldığı meclis kararı ile TORO'nun ismini ölümsüzleştirip bir parka ismini vermesi tüm Şanlıurfa'lıların takdirini kazanırken bir çoklarına da örnek olmuştur.

İşte bunun için Haliliyeliler,Eyyubiyeliler ve Karaköprülüler yani top yekun Şanlıurfa "CANSIN CANPOLAT" demek te haksız sayılmazlar.

Bende diyorum ki CANSIN CANPOLAT demek yetmez.Ahde vefa'nın diğer adıdır Canpolat.

Hizmetin,kadir şinaslığın,AK Parti'nin AK yüzü'dür demek gerek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17