banner268

Ağaçlandırma protokolü imzalandı

Yapılan Protokole Orman Genel Müdürlüğünü temsilen Bölge Müdürü Ahmet Ünver, GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü İbrahim Halil ÇETİNER katıldı.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Ahmet ÜNVER "Orman Genel Müdürlüğümüz Orman varlıklarının artırılması ve korunması noktasında önemli projelere imza atıyor.

Şanlıurfa GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü birliği protokolü imzalamış ve hayata geçirmiş durumdayız. Şanlıurfa GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü ile de geçen dönemlerde olduğu gibi çevreye duyarlı ve orman kaynaklarımızın artırılması noktasında daha yaşanılabilir alanlar oluşturmak üzere bu protokolü imzalamış bulunuyoruz. Protokol kapsamında ağaçlandırma yapılacak olan alanların sınırlarının aplikasyonunun yapılması, sahanın yangın ve diğer zararlılara karşı korunması, toprak analizlerinin yapılması, ağaçlandırma ile toprak muhafaza uygulama projesinin hazırlanması, dikilen fidanların sulanması, ot alma-çapa tamamlama işlemleri yer almakta olup , Bu protokol kapsamında Gelecekte bu alanların orman haline geldiğinde Yapılan protokolümüz GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü için hayırlı olmasını diliyor emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum " dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaOrman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269