banner268

Abdurrahman Nüvit Yetkin yaşam mücadelesini kaybetti

Abdurrahman Yetkin kimdir ?

63 yaşındaki Abdurrahman Yetkin, 2004-2009 yılları arasında Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Vekilliği yapmıştı. 2006 ve 2009 yılları arasında kent konseyi başkanlığı da yapan Yetkin, 2010 yılında MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığı görevinde de bulunmuştu. Yetkin, 26. Dönemde AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili adayı da gösterilmişti. Merhum Yetkin, kuyumculuk ve parekendecilik sektörlerinde faaliyet gösteriyordu.
Şanlıurfa’nın kurtuluş savaşında önemli görev alan 12’lerin lideri Mustafa Hacı Kamiloğlu’nun torunu Abdurrahman Yetkin 23.07.1957 Şanlıurfa merkez doğumlu. 3 çocuk babası ve 3 torun sahibi. İlk, orta ve lise tahsilini Şanlıurfa’da tamamladı. Üniversiteyi elinde olmayan sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalan Abdurrahman YETKİN ticari hayata atıldı. Ticari hayatına İstanbul’da konfeksiyon işiyle başladı. Şimdi perakendecilik sektöründe kuyumculukla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi kurucu başkan yardımcısı, 2004 – 2009 yılları arasında AK Parti Belediye Meclis Üyeliği ve Şanlıurfa Belediye Meclisi Başkan Vekilliği yapan Abdurrahman Yetkin, 2006 ve 2009 yılları arasında da kent konseyi başkanlığı yaptı. 2010 yılında da MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığına seçilen Abdurrahman Yetkin; 5 yıldır yürüttüğü MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığını Milletvekilliği Adaylığı ile sonlandırdı.

 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaNüvit Yetkin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269