banner262

“7 Gün 7 Konu 7 Denetim”

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde Kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan Pandemi Takip Kurulları aracılığıyla il genelinde çalışmalarını sürdüren 840 personel ve 182 ekip, 7 alışveriş merkezi, 1195 cami ve 143 halı saha ile spor tesisinde denetim, bilinçlendirme ve uyarı faaliyetleri gerçekleştirdi.

AVM içi iş yerlerinde alınması gereken koronavirüs tedbirlerini denetleyerek çalışanların HES kodu sorgulamasını yapan ekipler, halı saha ve spor tesislerinde de HES kodu sorgulaması yaptılar.

Denetimlerde önemli bir ihlale rastlanmazken, 36 iş yerine eksikliklerini gidermesi için uyarı verildi.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uzun süre kapalı olan halı saha ve spor tesisleri, kontrollü sosyal hayat süreci ile yeniden faaliyetlerine başlamıştı. Tedbirler kapsamında tesislere gelen vatandaşlar soyunma odaları ve duşları kullanamıyor. Tesislerden faydalanacak kişiler, HES kodu sorgulamaları tesis sorumlusu tarafından yapıldıktan sonra içeriye alınıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17