banner262

3.Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı, 375 bin kişinin katılımı ile son buldu.

Türkiye’nin en genç nüfuslu şehri Şanlıurfa’da eğitime ve gençliğe yönelik çalışmaları ile 7’den 70’e her kesimin takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi, gelenekselleştirdiği Kitap Fuarı ile kentteki okuma alışkanlığını arttırmayı hedefliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin 50'si yerel olmak üzere 200’e yakın şair-yazarın ve 160 yayın evinin katılımıyla düzenlediği '3.Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı' yoğun katılım ile tamamlanırken, gençlerde gelecek yıl yapılacak olan 4. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarının heyecanı sardı.

Güneydoğu'nun en büyük kitap fuarı, her yaştan vatandaşın katılımı ile imza günleri, söyleşi, paneller ve çeşitli etkinliklerle sona erdi. 10 Günlük süre boyunca toplamda 375 Bin kişinin ziyaret ettiği '3.Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı rekor bir katılım ile Güneydoğunun en büyük Kitap Fuarı oldu.

Eğitime ve gençlere yönelik çalışmaları ile geleceğin teminatı olan neslin istediği aktiviteye ulaşmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gençlerde aidiyet duygusu oluşturmak için Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin istediği projeleri geliştireceklerini belirtti.

Tüm ailelere seslenen Başkan Beyazgül, gençlerin dünyayı iyi okuyabilmeleri ve kendi gelişimlerine katkı değer sunabilmek adına her gün kitap okuma saatleri yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17