banner268

15 Temmuz Gazisi Unutulmadı

Başkan Yavuz Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ASP İl Müdürü Hasan Bilici ile Birlikte katıldı


 

15 Temmuz Gazimiz Ramazan NEREDE ve Büşra ASLAN çiftinin Nikahını Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un Kıydı. Nikahı Başkan Mehmet Yavuz’la birlikte Şahitliğini Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu şahitlik yaptı.

Başkan Yavuz Şehit aileler Derneği Olarak Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizi acı ve tatlı günlerinde her zaman yanındayız bu mutlu günde gazimizi yalnız bırakmayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ASP İl Müdürü Hasan Bilici ve tüm katılımcılara teşekkür eder genç çiftimize mutluluklar dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17