banner262

Ortak Kullanım Alanları Dezenfekte Ediliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla il genelinde devam eden dezenfekte çalışmaları sürüyor. Gece saatlerinde yoğunluk kazanan çalışmalarda bu kez Fuar Merkezi başta olmak üzere Sakıp'ın Köşkü, Hamarat Eller, Ara Sıcak Üretim Tesisi, GAP SUKAY, Cumhuriyet Tesisleri, Beltur Ocakbasi ve diğer tüm tesisler ile Büyükşehir Belediyesi hizmet binaları dezenfekte edildi.

Dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan ULV cihazıyla yapılan uygulamalarda tüm detaylar gözden geçirildi.

"Panik Yok; Tedbir Var" ilkesi ile il genelinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi şu ana dek Şanlıurfa'daki şu alanlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürdü: Toplu taşımada tüm toplanma merkezleri, tüm duraklar, tüm toplu taşıma araçları, şehirler arası otobüs terminali, GAP Havalimanı, Hz. İbrahim Makamı, Dergah Camii, Ulu Camii, Hz. Eyyub Sabır Makamı, Büyükşehir Belediyesi tüm hizmet binaları, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki tüm sosyal tesisler ve vatandaşların yoğunlukta kullandığı ortak alanlar.

Büyükşehir Belediyesi uygulaması çerçevesinde çalışma takvimi çıkartarak tüm belirlenen bölgelerin belirli aralıklarla dezenfekte edilmesini sağlıyor. Özellikle ortak kullanım alanlarında daha da etkisini gösteren çalışmalarda alanların hassasiyetine göre belirli sıklıklarla aynı uygulama tekrar ediliyor. Büyükşehir'in bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Vatandaşlar sağlık konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17