banner262

Hilvan’da yeni çöp konteynerlerinin dağıtımı yapılıyor

Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü(IOM) ve Hilvan Belediyesi iş birliği ile 300 adet çöp konteyneri ilçenin cadde, mahalle ve sokaklarında dağıtılmaya başlandı.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde temizlik ihtiyacının da arttığını belirten Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü(IOM) ve Hilvan Belediyesi iş birliği ile ilçemizin temizlik ihtiyacının giderilmesi amacıyla tahrip olmuş çöp konteynırlarının yerine yenilerini yerleştirmeye başladık. Yeni konteynırlarımızı ihtiyaç duyulan mahalle, sokak, cadde ve eğitim alanlarına yerleştirdikten sonra eskiyen konteynırlarında bakım ve onarımını yapıyoruz. Bütün çabamız vatandaşlarımızın daha sağlıklı daha hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi içindir. ‘Tertemiz bir dünya, tertemiz bir Hilvan’ anlayışıyla çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek’ açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17