banner262

Gaziler için iyi haber!

"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ"  Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, SUT'ta değişiklik yapılmasına  dair tebliğ sayesinde SGK ile Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi  arasında sözleşme yapılabilmesine imkan tanındı.

Böylece merkez tarafından rapor edilip yine bu merkezce temin edilen  ortez ve protezlerin bedelleri herhangi bir kısıtlamaya tabi olmaksızın SGK  tarafından karşılanacak. Ayrıca, gazilerin tedavileri nedeniyle iller arası  sevklerde Hastahane basamak ve mesafe kuralı da kaldırıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Sayın Jülide Sarıeroğlu, “Minnet borcumuzun asla ödenemeyeceği bilinciyle Vatan müdafaasında gözünü kırpmadan canını ortaya koyan şehitlerimizin yakınları ve  gazilerimizin ihtiyaçlarına ilişkin elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam  edeceğiz. Bu vesileyle bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize  acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SgkGaziSTU
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17